Strategic Planning

The BPL Compass

Central Library Renovation: December Construction Views

by Gina Perille

There’s loads more detail being added to the in-progress children’s library, which is located on the second floor of the Central Library’s Johnson building. The first image below is what can be seen after passing through the doors to the children’s library. The window shown overlooks Exeter Street. The bottom image is a view to the left after entering; from left to right, there is a peek at the tween area (red), the program room (blue), and some of the collections (orange).

BPL_IMG_5220

BPL_IMG_5209

Tags: , ,

One Response to “Central Library Renovation: December Construction Views”

  1. re: the demi-lune windows pictured above.
    I remember many years ago that ice was forming on the inside of the muntins (?)window panel dividers because of the lack of correct insulation/thermal break between the inside and outside.
    I am sure that Wm Rawn’s renovation will take care of that.,